Krajčo se pochlubil dojemným vzkazem od dcery: To chce slyšet každý!

Richard Krajčo 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. února 2020 14:28

Richard Krajčo už sice s matkou svých dětí nežije, rozhodně to ale neznamená, že by zanedbával povinnosti rodiče. Jinak by totiž nemohl od dcery dostat dojemný vzkaz, kterým se pochlubil.

Richard Krajčo před časem udělal radost dceři Karla Gotta (†80), když pro ni a jejího tatínka napsal veleúspěšný duet Srdce nehasnou, který je momentálně nominovaný v kategorii Skladba na Cenu Anděl. Potěšit však evidentně umí i vlastní děti.

Frontman kapely Kryštof, který se nedávno nechal přemluvit k návratu před filmovou kameru, se na sociální síti pochlubil dojemným vzkazem. „Tohle jsem dnes dostal od Berušky. To je nejvíc. Rodiče ví, že?“ dodal na vysvětlenou.

Co v psaní od dcerky stálo? „Tatínku, děkuju, co pro mě děláš, že jsme spolu byli na dovolené, že mi kupuješ, co si přeju. Mám tě hrozně moc, moc a moc ráda. Jseš ten nejlepší táta na celém širém světě. Děkuju, že tě mám,“ napsala slavnému tatínkovi.

Krajčo rodičovské povinnosti evidentně nezanedbává, s maminkou Bereniky, která je autorkou vzkazu, modelkou Martinou Poulíčkovou, už přitom dávno nežije. V roce 2013 to dal dohromady s režisérkou Karin Babinskou, s níž se před třemi lety oženil.

Témata: Richard Krajčo