Nekonečného nevlastní dcera v šoku: Po rehabilitaci další operace!

Tereza Kardová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. února 2020 10:00

Dceru své partnerky bral zesnulý zpěvák Daniel Nekonečný jako svou vlastní. Jistě by ho trápilo, že Terezu Kardovou trápí zdravotní potíže. Po nedávné dopravní nehodě podstupuje rehabilitace a čeká ji i operace.

Koncem března to bude rok, co nás opustil výstřední zpěvák a šoumen Daniel Nekonečný (†52), což byla rána pro jeho dlouholetou partnerku Zuzanu Kardovou. V listopadu navíc měla vážnou dopravní nehodu její dcera. Lékaři zprvu vůbec netušili, zdali se ještě někdy postaví na nohy.

V prosinci už ovšem bylo jasné, že všechno dobře dopadne. V motolské nemocnici ji tehdy potkal její kamarád, bývalý bulvární novinář a současný starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný. Ten tehdy mimo jiné uvedl, že Nekonečného nevlastní dceru čekají minimálně tři měsíce v rehabilitačním ústavu v Kladrubech.

Tereza se tam snaží rozhýbat levou ruku, s jejíž hybností má přetrvávající potíže. Pobytem na rehabilitaci ovšem její útrapy s lékaři stoprocentně neskončí. Kardová má totiž další zdravotní potíže.

Poté, co v posledních týdnech podstoupila řadu vyšetření, vyšlo najevo, že se po opuštění Kladrub bude muset podrobit operačnímu zákroku. „Lékaři našli nějakou vrozenou vadu močových cest,“ prozradila webu blesk.cz její máma.

Témata: Daniel Nekonečný