Gottová zkolabovala, Tolkki jí složil píseň: Její název mluví za vše!

Timo Tolkki 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. února 2020 8:50 | Aktualizováno: 4. února 2020 21:44

Poslední konfrontaci s manželem Dominika Gottová neunesla a podle informací se nervově zhroutila. Timo Tolkki pro ni složil píseň, jejíž název mluví za vše. Kdo podle něj může za rozpad vztahu?

Timo Tolkki se minulý týden dočkal tolik vytouženého setkání s manželkou, která se s ním chce nechat rozvést. Jak vás stars24.cz informoval, Dominika Gottová si ze schůzky odnesla šrámy na duši. Údajně se nervově zhroutila a nebyla schopna absolvovat předem domluvený program.

To její finský manžel pokračoval v tom, co během pobytu v Česku rozdělal. Skládal další písně na slibované nové album, na kterém chtěl jednu ze skladeb věnovat právě Dominice. Mnozí lidé nejspíš čekali, že bude jejím prostřednictvím prosit o odpuštění. Název ale napovídá něco jiného.

Hudebník totiž dle webu expres.cz píseň pojmenoval You Broke My Heart neboli Zlomila jsi mi srdce. Tolkki jako by naznačoval, že za rozpad manželství nemůže on, ale nejstarší dcera Karla Gotta (†80). Prakticky všichni jsou ovšem přesvědčeni o opaku.

Dominika Gottová se totiž svěřila se všemi problémy, které Timo v poslední době způsobil. Mimo jiné nasekal obrovské dluhy, na jejichž splacení neměl peníze, navíc jí měl být nevěrný.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová