Karel Gott (†80): U jeho hrobu zazněla tajemná modlitba!

Hrob Karla Gotta 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. února 2020 8:25 | Aktualizováno: 3. února 2020 12:38

Už déle než měsíc proudí lidé k hrobu zesnulého zpěváka Karla Gotta, načas s jeho návštěvou si dával i jeden z jeho kolegů. Na místě Mistrova posledního odpočinku pak pronesl velice zajímavá slova.

O víkendu uplynuly už čtyři měsíce od chvíle, co zemřel Karel Gott (†80). Až minulý týden se k jeho hrobu našel cestu kolega Bohuš Matuš, kterého Mistr považoval za jednoho ze svých důstojných nástupců. Zpěvák se přišel za zesnulého Slavíka pomodlit.

Podle svých slov pronesl modlitbu pro zemřelé. „Karel byl fenomenální zpěvák a kvalitní člověk, který si svým talentem podmanil miliony lidí. Pro mě byl vždy velkým člověkem a zpěvákem. Z jeho rad, které mi v životě dal, jsem si mnohé vzal k srdci,“ prozradil webu extra.cz. S návštěvou hrobu přitom vyčkával.

„Od momentu, kdy Ivanka Gottová veřejnosti oznámila, kde najdou hrob Mistra, chodilo velké množství lidí se poklonit jeho památce. Proto jsem se rozhodl, že chvíli počkám. Viděl jsem, kolik svíček lidé nosí a že dokonce i některé shořely a poničily okolní trávník. Nebylo kam spěchat,“ vysvětlil zpěvák.

Matuš také prozradil, jaké bylo přesné znění modlitby za Gotta a další zesnulé. „Odpočinutí věčné dej zemřelým, Pane, a světlo věčné ať jim svítí. Ať odpočinou v pokoji. Amen,“ pronesl u hrobu.

Témata: Karel Gott Bohuš Matuš