Timo Tolkki Dominiku okradl? Tohle je důvod jejich hádek!

Timo Tolkki 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. února 2020 19:09

Timo Tolkki a Dominika Gottová si v poslední době nerozumí. Čeká se na rozvoda, navzdory tomu, že se oba potkávají. Co ale stojí na počátku jejích problémů?

Manželé měli dlouhodobě finanční potíže, který jim mnohdy pomáhal řešit sám Mistr. Pak se ale ukázalo, že dluhy se snažil manžel Dominiky řešit také po svém. 

Neumíte si představit, co mi udělal! Vzal mi cennosti, které jsem měla, šperky a několik hodinek, a šel je kvůli dluhům, které nasekal, prodat," prozradila už dříve Blesku.

Timovi bylo jedno, že šlo mnohdy o rodinné cennosti nedozírné citové hodnoty. Následně se ale ukázalo, že důvodů k žádosti o rozvod je víc, než se zdálo.

Za jeden z důvodů všichni požadovali i Timovy nároky týkající se dědictví po zesnulém Karlu Gottovi. Pro sebe a manželku totiž žádal miliony eur, nebo vilu na Bertramce.

Dominika už dříve přiznala, že kvůli jednání manžela přišla prakticky o všechno. "Jediné, co se mi z těch cenností podařilo zachránit, byly jedny hodinky. Od táty. Mám je totiž dobře schované," dodala.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová