Konec Mandrage NENÍ PŘEKVAPENÍM? Frontman Vít Starý měl problémy už dříve!

Skupina Mandrage ukončovala své

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. února 2020 10:37

Populární kapela Mandrage oznámila konec kvůli osobním problémům zpěváka Víta Starého. Frontman svým podivným chováním zaujal už v minulosti. Co praštilo všechny příznivce i novináře do očí?

Plzeňská popová kapela Mandrage zrušila kvůli osobním problémům zpěváka Víta Starého turné Dlouhej únor. Zahraje jen v sobotu v Praze, ale už bez svého frontmana.

Jeho stav byl předmětem debat už delší dobu, některá média spekulují o nejrůznějších závislostech. Ostatně už před dvěma lety se v jednom z rozhovorů s kapelou řešilo, proč za ní Víťa nedává rozhovory, protože ve většině ostatních kapel zpěvák tuto roli zastává.

"Má hrozně rád muziku, ale nemá rád mediální svět. Je mu nepříjemný, proto na rozhovory většinou nechodí. Nám ostatním to nevadí, i když se nás spousta novinářů ptá, proč s námi při rozhovoru nebo nějaké jiné prezentaci není," řekl tehdy Právu kytarista Josef Bolan. 

Kapela se na sociální síti omluvila fanouškům za problémy a poděkovala všem příznivcům i hostům, kteří se zúčastní pražského koncertu. "A děkujeme i Víťovi za všechno, nebejt tebe, tahle kapela by ani nevznikla a nikdo z nás by dneska nebyl takovej, jakej je. Třeba to vážně ještě může bejt dobrý. Myslíme na tebe," napsali ostatní členové skupiny.

Témata: skupina Mandrage