Kadeřávková pobouřila Slovensko: Urazila Bratislavu!

Anna Kadeřávková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. ledna 2020 16:18

Anna Kadeřávková se zamilovala do Slováka, už se jí ale podařilo rozladit jeho spoluobčany. Na sociální síti se totiž rozepsala o Bratislavě, kterou nevykreslila v moc lichotivém světle. Brzy se to ovšem obrátilo proti ní.

Česká herečka Anna Kadeřávková se zamilovala do slovenského Strapa a přestěhovala se za ním do Bratislavy, na kterou si zatím těžko zvyká. Kdoví, možná se snažila být vtipná, nebo chtěla Čechům popsat, jak se liší život v české a slovenské metropoli.

„Oproti Praze je Bratislava fakt malý město. Je tu mnohem menší nabídka podniků, služeb nebo celkově všeho. Nechápejte mě špatně, ale jako Pražačka jsem zvyklá na jistý standard velkoměsta. No… po některejch zjištěních jsem byla v šoku!“ spustila na instagramu a začala vyjmenovávat vady svého nového domova.

Například si postěžovala, že ve slovenském hlavním městě nefunguje nákupní rozvozová služba a po 22. hodině ani téměř žádné nonstop potraviny. Chybí jí i větší množství fast foodů. „Společenský akce a party jsou tady tak poloviční, co znám z Prahy. Obecně je tu (dle mýho vkusu) mnohem menší nabídka toho, co dělat,“ konstatovala.

Slováci se do ní samozřejmě ihned pustili, ptali se mimo jiné, kolik KFC by si v Bratislavě přála. Jiná diskutující by herečku z města vyobcovala. „Prosím, zabal si ponožky, sandále, lepeňák a jeď do Prahy, anebo alespoň přestaň urážet naše hlavní město, když jsme tě tu přivítali,“ vzkázala Kadeřávkové.

Témata: Anna Kadeřávková