Gelemová zase řádila se Slováčkovou: Je to výjimečná žena!

Lucie Gelemová a René Slováčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. ledna 2020 20:20

Lucie Gelemová si sice s částí rodiny svého partnera Felixe Slováčka nerozumí, všechno jí ale vynahrazuje vztah s jednou z jeho dcer, o které tvrdí, že je výjimečná. Tento týden spolu dámy zase řádily.

V rodině Slováčkových je už dlouho ožehavým tématem mimomanželský vztah Felixe Slováčka s výrazně mladší umělkyní Lucií Gelemovou. S dětmi saxofonisty si moc nerozumí, až na jednu výjimku.

Jak vás stars24.cz informoval už loni v červnu, výtvarnice si padla do oka s partnerovou dcerou René Slováčkovou. Právě tehdy se na jejím profilu objevila fotografie Slováčka v objetí s dcerou. „Neopakovatelný víkendový výlet s naší báječnou René Slováčkovou,“ napsala ke snímku Gelemová.

Včera Lucie na instagramu sdílela fotografii, na které je pouze ona a René v Divadle Broadway. „Bílá a černá + černá a bílá - s René Slováčkovou - výjimečnou ženou,“ okomentovala Gelemová volbu oblečení v podání obou žen.

René je dcerou z prvního manželství saxofonisty s Renée Wevelspielovou, které skončilo krachem. Slováčka neviděla od svých sedmi let a ani ho nepovažovala za otce. Před lety se nechala slyšet, že je to pro ni cizí člověk. V posledních letech je ale vše jinak.

Témata: Lucie Gelemová René Slováčková