Iveta Bartošová: TRAGICKÝ osud lidí, které milovala!

Iveta Bartošová 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. ledna 2020 12:47

Zesnulá zpěvačka Iveta Bartošová (†48) by zanedlouho oslavila 54. narozeniny. Dožila by se tak věku, ve kterém svět opustil její někdejší životní partner, herec Jiří Pomeje (†54). O tom, že partnery někdejší popové hvězdy potkává smůla, ale vypovídá i tragická smrt její první lásky Petra Sepéšiho. Ten by se letos dožil 60 let.

Herec Jiří Pomeje (†54), který byl s Ivetou dokonce ženatý, 26. února 2019 podlehl rakovině. Mezi ním a Ivetou to v minulosti nedopadlo dobře, a Pomeje za to vždy vinil hudebníka Jarka Šimka.

Ten už dříve prozradil, že Iveta si vždy stála za svým a Pomeje mu pak dával rozvod za vinu. Jiří si později našel další manželku Andreu, přesto si Pomeje se Šimkem celou věc nikdy nevyříkali.

Pomeje ale nebyl jediný muž v Ivetině okolí, kterého potkal tragický osud. I Petra Sepešiho, do kterého se zamilovala jako mladá, ztratila. Ale i kdyby se tak nestalo, pravděpodobně by jim ani tento vztah nevydržel.

"Byl perfektní. Mladý, šikovný kluk, takový akční, veselý, byla s ním sranda. Manžel si s ním rozuměl," řekla už dříve Ivetina maminka v knize Má dcera Iveta.

O tom, že by jim to vydrželo, ale neuvažovala. "Byl oproti ní starší, Iveta měla osmnáct a on pětadvacet. Petr ji bral jen jako kamarádku, ale Ivetka se uměla velmi rychle zamilovat," tvrdí Svatava.

Iveta ale tvrdila ale, že spolu byli dva roky, což její maminka také vyvrací. "Byli spolu něco přes rok a Petr potom zahynul," upřesnila.

Témata: Iveta Bartošová Jiří Pomeje Petr Sepéši