Anička Slováčková o dojmu, že rakovina vítězí: Tohle ji dostalo do kolen!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. ledna 2020 11:36

Anička Slováčková statečně bojuje s rakovinou prsu a její boj sleduje prakticky celé Česko. Lidé jí drží palce, aby zákeřnou nemoc porazila, ona však přiznala, že měla dojem, že nad ní choroba vítězí. Jak s tím bojovala?

Anička Slováčková nedávno zavítala do pořadu Českého rozhlasu s názvem Až na dřeň, kde mimo jiné prozradila, že rakovina, se kterou bojuje, má podle ní jistý úkol. Talentovaná mladá dáma ji svým způsobem bere jako varování.

Nadané herečce a zpěvačce všichni drží palce, aby zákeřnou chorobu porazila, ona ale ve vysílání veřejnoprávní stanice přiznala, že hned v začátcích propadla panice a dojmu, že nad ní má nemoc navrch. Souviselo to s vlasy, o které se nakonec sama nechala připravit.

Když se dozvěděla diagnózu, začala se podle svých slov hystericky smát. „Do kolen mě dostalo, když jsem začala přicházet o vlasy. Ten pocit, když si člověk tahá z hlavy chomáče vlasů je strašný a máte dojem, že nad vámi ta nemoc vítězí,“ svěřila se dcera slavných rodičů, které podle jejích slov pomohlo, když si hlavu oholila.

„Já si je raději oholila, než aby mi je vzala nemoc,“ vysvětlila Slováčková, která se nechtěla cítit poraženě. „Ve finále ale na vlasech samozřejmě nezáleží. Navíc mívám takové návaly, takže jsem ráda, že mám hlavu holou,“ dodala.

Témata: Anna Slováčková