Ladislav Frej se trápí: Zase ta zpropadená rakovina!

Ladislav Frej 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. ledna 2020 10:59

Zákeřná rakovina je stále větším strašákem, herec Ladislav Frej o tom něco ví. Nemoc už ho připravila o manželku, teď s ní bojuje i jeho současná životní partnerka. Jak se jí momentálně daří?

Navzdory velké roli v legendárním seriálu Nemocnice na kraji města nemá Ladislav Frej nemocniční prostory zrovna v oblibě. Sám loni laboroval s vleklými zdravotními problémy s pohybovým aparátem. Obavy navíc má i o svou dlouholetou partnerku.

Pětapadesátiletá Gábina musela loni podstoupit náročnou operaci a chemoterapie kvůli rakovině slinivky. Na operačním sále strávila podle svých slov osm hodin. „Operace se prý ale zdařila, teď mě čeká kontrolní vyšetření na CT,“ svěřila se Blesku.

Freje přitom zákeřná nemoc připravila o manželku, se kterou měl dvě děti. Herečka Věra Galatíková (†69) jako silná kuřačka posledních pět let svého života bojovala s nádorovým plicním onemocněním, kterému nakonec v prosinci 2007 podlehla.

Podle hercovy nynější partnerky se na něm tato zkušenost podepsala. „Bylo na něm znát, jak ho to deptá. Tak nedivím se, když si uvědomím, co všechno si musel prožít s Věrou,“ konstatovala Gábina.

Témata: Ladislav Frej