Marta Kubišová trpí: Zdraví je jen jedno!

Lucie Bílá a Marta Kubišová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. ledna 2020 16:18

Marta Kubišová se v loňském roce rozloučila s několika zesnulými přáteli, zdraví ovšem trápí i samotnou legendu české hudby. S populární zpěvačkou se vlečou stále ty samé zdravotní problémy.

Marta Kubišová v listopadu oslavila už 77. narozeniny, a tak se není čemu divit,že se jí nevyhýbají zdravotní potíže. K těm, které se vlečou od loňského léta, paradoxně přišla při cestě z pravidelné kontroly v nemocnici. O týden později se jí navíc přihodilo to samé, opět upadla.

Co jí tedy vlastně je? „Nehraji v divadle, nejde to a bolí to,“ přiznala webu extra.cz slavná zpěvačka. „Od té doby se to jen zhoršuje. Je to krček ve stehenní kosti. Navíc se do toho přidávají další problémy,“ postěžovala si žena, která toho v životě zažila mnoho.

„Nechávám to na pánubohu. Když mě tady bude chtít, tak tu budu,“ dodala legendární Slavice, která například loni přišla o dlouholetého kamaráda a spolupracovníka, když zemřel herec a kaskadér Zdeněk Srstka (†83). O Vánocích pak odešla její dobrá přítelkyně Táňa Fischerová (†72).

O život Kubišové už se jednou celé Česko strachovalo. V listopadu 2015 měla rodačka z Českých Budějovic v den svých narozenin infarkt. Po zotavení konečně zvolnila pracovní tempo, na podzim 2017 dokonce oficiálně ukončila koncertní kariéru.

Témata: Marta Kubišová