František Nedvěd závidí bratrovi? V rodině lituje něčeho jiného!

František Nedvěd má stále zdravotní potíže.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. ledna 2020 13:44

Zdravotní problémy Františka Nedvěda opět rozpoutaly debatu o sporech v jeho rodině, obzvlášť jeho vztah se starším bratrem Honzou není ideální. Mladší ze sourozenců ale lituje něčeho úplně jiného.

Jméno Františka Nedvěda je v posledních dnech jedno z nejskloňovanějších. Oblíbený hudebník a písničkář se chystá na velmi vážnou operaci srdce, které mu podle jeho slov funguje už jen na 30 procent kapacity. V souvislosti s tím se opět začal rozebírat jeho vztah se starším bratrem Honzou, který opravdu není idylický.

„Bratrovi jsem nikdy nezáviděl, vždycky jsem ho obdivoval a necítil jsem se jako ten druhý. Na pódiu byl hlavní vedoucí, ale vše ostatní jsem zařizoval já. Když to člověk dělá s láskou, vše ostatní jde pryč,“ řekl loni v pořadu Českého rozhlasu Osobnost plus.

František s Honzou už nejspíš společně nikdy nevystoupí, jelikož druhý jmenovaný už se užívá důchod. Jeho místo vedle prvního z bratrů zaujal jeho syn Vojtěch. Ten si táty v dětství moc neužil, čehož Franta dodnes lituje.

„V 70. letech, kdy se synové narodili, jsme už jeli naplno. Mívali jsme i 30 koncertů za měsíc. Neviděl jsem, jak děti vyrůstaly, jak začaly mluvit nebo chodit. To mně všechno unikalo až do roku 1986. Nevyčítám si to, jen toho lituji. Kdybych to mohl vrátit, neuhnul bych ani o milimetr. Hudba je pro mě na prvním místě. Je to můj život,“ prohlásil František Nedvěd.

Témata: František Nedvěd Honza Nedvěd