Alena Šeredová je zase TĚHOTNÁ! Otcem je...

Alena Šeredová 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. ledna 2020 13:10 | Aktualizováno: 29. ledna 2020 17:44

Do Česka dorazila ze zahraniční jedna velice dobrá zpráva. Alena Šeredová je v 41 letech znovu těhotná. Po rozpadu manželství bude mít dítě i s novým partnerem. Otcem je opět italský občan.

Alena Šeredová se dnes na sociální síti pochlubila šťastnou novinou. Česká modelka, která žije v Itálii, se brzy stane trojnásobnou maminkou. Třetí dítě bude mít jiného tatínka než první dvě, rodačka z Prahy ho čeká s italským miliardářem Alessandrem Nasim.

„V červnu k nám přiletí čáp! Nebo to bude vrána? Kdo ví. Už teď je to ale naše láska a moc se všichni těšíme,“ napsala k fotografii, kterou zveřejnila na svém instagramovém profilu. Na snímku je vidět těhotenské bříško, které objímá právě její současný partner.

Nejslavnějším partnerem a otcem jejích dvou dětí je italský fotbalový brankář Gianluigi Buffon. S ním má česká kráska dvanáctiletého syna Louise Thomase a o necelé dva roky mladšího Davida Leeho. Pár uzavřel manželství v červnu 2011 v Bazilice svatého Petra a Pavla na Vyšehradě, v roce 2014 se ovšem rozešli a později také rozvedli.

Šeredová udělala velkou kariéru v modelingu, kterému se začala věnovat v 15 letech, kdy absolvovala první focení. V sedmnácti vyrazila poprvé do Milána, světového centra módy. V roce 1998 se stala první vicemiss České republiky a na následné Miss World skončila na čtvrtém místě.

Témata: Alena Šeredová