Gottová a Tolkki přistiženi spolu: Nečekané pokračování rozvodové ságy!

Dominika Gottová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. ledna 2020 12:33 | Aktualizováno: 30. ledna 2020 17:11

Dominika Gottová se všemožně snažila zbavit dotěrného muže, vlezlý Timo Tolkki ale nakonec dosáhl svého. Manžele se podařilo přistihnout společně v centru Prahy. Rozvodová sága má další nečekané pokračování!

Timo Tolkki tak dlouho dotíral na svou manželku Dominiku Gottovou, až se dočkal. Nejstarší dcera legendárního zpěváka Karla Gotta (†80) kývla na setkání se svým psychicky nemocným mužem, který jí po příjezdu do Prahy dělá především ostudu. Za jakým účelem se sešli?

„Navrhla jsem mu, že se v úterý večer sejdeme na večeři a vyříkáme si řadu věcí. Je potřeba, abych si s ním ještě jednou promluvila. Znovu mu ale zopakuji, že se k němu vracet nebudu a že můžeme zůstat kamarády,“ prozradila webu blesk.cz s tím, že je s hudebníkem v prakticky nepřetržitém telefonním kontaktu.

Fin dceru Mistra vyzvedl v práci a následně jejich kroky vedly do brazilské restaurace v centru města. Po odchodu z podniku to mohlo vypadat na šťastný konec pro Tima, protože oba nasedli do jednoho taxíku. Když ale na Žižkově vystoupili, cesty manželů se zase rozešly. Dominika šla na zastávku hromadné dopravy, zatímco Tolkki zmizel v hotelu.

Tolkki dorazil do Česka s jasným záměrem, chce zvrátit rozhodnutí Dominiky, která se s ním chce nechat rozvést. Timo totiž doma ve Finsku nasekal obrovské dluhy, a to zdaleka nebylo vše, co Gottové vadilo.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki