Lucie Vondráčková: Etapa s Plekancem ještě neskončila!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. ledna 2020 11:15 | Aktualizováno: 29. ledna 2020 15:04

Lucii Vondráčkové se manželství rozpadlo už celkem před dlouhou dobou. Zatímco Tomáš Plekanec už založil další rodinu, ona se do nového vztahu nijak nehrne a tvrdí, že životní etapa, kterou po boky hokejistu prožila, pro ni ještě úplně neskončila.

Ještě zhruba před rokem si Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec nic nedarovali, byli totiž právě uprostřed rozvodové bitvy. V poslední době to ale vypadá, že válečnou sekeru zakopali. Společnou řeč našli třeba ve věci výchovy synů Matyáše a Adama. Dvojnásobná maminka přesto přiznává, že životní etapa, kterou strávila po boku hokejisty, pro ni ještě není u konce.

„Neskončila. Nemůžete si ze srdce na povel vyrvat osm prožitých let,“ svěřila se časopisu Můj svět. Ne, Plekance už opravdu k návratu přesvědčovat nehodlá. Řeč je o Kanadě, kde až do loňského června několik let žila, protože její partner tam hrál hokejovou NHL.

Do zámoří se herečka a zpěvačka hodlá vracet i nadále. „Do Kanady se stále vracím jak kvůli práci, a to vždy ve dnech, kdy jsou děti s tatínkem, tak i kvůli klukům, pro které je to jejich domov a mají to tam rádi. Ostatně i pro mě se Kanada stala druhým domovem. Sice drsným a neúprosným, ale nezapomenutelným,“ přiznala.

„Nestýská se mi po montrealské zimě, ta byla totiž opravdu šílená. Ale zjistila jsem, že si člověk zvykne vážně na všechno. Stýská se mi po podzimních barvách, po divoké kanadské přírodě a také po anonymitě, která tam byla velmi blahodárná a ryzí,“ dodala Vondráčková.

Témata: Lucie Vondráčková