Gabriela Koukalová zase s tanečníkem: Doma bude veselo!

Gabriela Koukalová a Martin Prágr 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. ledna 2020 10:38

Gabriela Koukalová zůstává v kontaktu s tanečníkem ze StarDance i po konci soutěže, ve které se navzdory pověsti favoritky nedostala ani do finále. Biatlonistka navíc riskuje, že bude doma zase pěkně veselo.

Gabriela Koukalová oslnila výkony v taneční soutěži StarDance natolik, že k jejímu překvapení dostali s tanečním partnerem Martinem Prágrem pozvání vystupovat s tancem na nejrůznějších akcích. První takovou událost má soutěžní pár za sebou.

„Živě z Prostějova. Už žádná generálka, rovnou do plných,“ napsal Prágr ke snímku na instagramu. I řada fanoušků možná překvapilo, že bývalá biatlonistka svolila k tomu, že bude s tanečníkem vystupovat i po konci soutěže. Spekulací o jejich blízkém vztahu se totiž během soutěže objevilo poměrně dost.

Záminkou pro většinu dohadů byl fakt, že manžel sportovkyně Petr Koukal nechodil na přímé přenosy, maximálně se objevil na generálce. Gabriela byla navíc v průběhu taneční soutěže přistižena s tanečním partnerem i ve volném čase mimo soutěž. Po vyřazení ale tvrdila, že doma rozhodně žádné problémy nebyly.

„Děkuju určitě úplně nejvíc ze srdce svému manželovi, který přestože nechodil na přenosy, což spoustě lidem bylo trnem v oku, tak pro mě byl oporou. Podporoval mě ve všem, co jsem dělala, v tom, že jsem nebyla de facto skoro pět měsíců doma, takže Petře, děkuji ti,“ řekla Koukalová po konci ve StarDance.

Témata: Gabriela Soukalová