Aničce Slováčkové trápení s nemocí nestačí: Za tenhle výlev se omluvila!

Anna Slováčková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. ledna 2020 9:24

Anička Slováčková během boje s vážnou nemocí nezapomíná ani na problémy ostatních lidí, popřípadě celého světa. Za jeden výlev se ale rovnou omluvila. O co v něm své fanoušky žádala?

Anička Slováčková má dost starostí kvůli rakovině prsu, trápení s nemocí jí však – zdá se – nestačí. „Jak tak poslední dobou sleduji, co se děje ve světě, je mi ze všeho hrozně smutno… Krom všech těch válek a rozporů je tolik přírodních katastrof, za které si ale osobně myslím, že si prostě můžeme sami,“ píše na sociální síti.

Herečka a zpěvačka prý stále přemýšlí, co dělat pro „Matku Přírodu“ víc. Zmínila třídění odpadu, opravdu smysluplné nakupování i jídlo, ačkoliv po nikom nechce, aby rapidně měnil životní styl. „Já osobně nejsem ani vegetarián, ani vegan, ale maso se snažím jíst minimálně. A co se živočišných produktů týče – dávám si pozor, odkud jaké potraviny jsou,“ uvedla mimo jiné.

„Co se týče oblečení, pojďme si každý najít pro sebe nejlepší způsob, kam s ním dál. Spousta lidí by i za obnošený svetr dala bůh ví co. Nebo se zamysleme nad tím, jestli nám nestačí místo 15 minut ve sprše pod tekoucí vodou poloviční čas, kdy se můžeme stejně pořádně umýt,“ konstatuje dcera slavných rodičů.

Na závěr pak přispěchala s omluvou. „Omlouvám se za ten výlev, ale muselo to ven. Vždycky si říkám: I kdyby to mělo inspirovat, pomoci, popohnat jednoho z vás, tak je to začátek úspěchu,“ vzkázala Slováčková na instagramu. 

Témata: Anna Slováčková