Berenika Kohoutová před porodem: Rovnou chce druhé dítě?

Berenika Kohoutová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. ledna 2020 18:45

Berenika Kohoutová se teprve připravuje na porod svého prvního potomka, ačkoliv už se dočkala gratulací k jeho narození. Pořád ho ale nosí v břiše. V hlavě zase nosí myšlenku, že u jednoho dítěte nezůstane.

Berenice Kohoutové už se před několika dny podařilo vyvolat dojem, že už porodila svého prvního potomka. Pravdou ovšem je, že na porod zatím stále čeká. Ačkoliv si tuto bezpochyby bolestivou zkušenost ještě neprožila, už teď má poměrně jasno o tom, zdali si ji v budoucnu bude chtít zopakovat.

„Teď budu ráda, když bude to jedno a potom se uvidí. Ale asi bych nechtěla jedináčka,“ přiznala nastávající maminka serveru idnes.cz. Sama už si vybrala porodnici při nemocnici ve středočeských Neratovicích.

Jelikož má starší dceru Rozálii, je přesvědčená, že by opravdu chtěla větší než tříčlennou rodinu. „Myslím si, že je fajn, když mají lidi sourozence, a když jsou rodiny větší, takže uvidíme do budoucna. Ale u toho prvního dítěte bych nechtěla skončit,“ konstatovala herečka a zpěvačka.

Zatím se ale zabývá tím, jak zvládne jedno dítě, resp. na koho se bude moci při péči o něj také spolehnout. „Mám babičky. My máme babičky. Takže to je skvělý a uvidíme, jak moc to bude fungovat, nebo nebude a jak to půjde. To se všechno uvidí,“ dodala Kohoutová.

Témata: Berenika Kohoutová