Agáta Prachařová je myšlenkami dál v Thajsku: Tohle o sobě zjistila!

Agáta Prachařová 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. ledna 2020 14:54

Agáta Prachařová je zpátky doma z Thajska, kde o sobě po rozchodu s manželem zjistila spoustu zajímavých věcí. Možná i proto nemůže na chvíle strávené na dovolené přestat myslet. Co se tedy dozvěděla?

Krátce po Novém roce vyrazila Agáta Prachařová s novým partnerem Zdeňkem na exotickou dovolenou do Thajska, kde si v hlavě rovnala myšlenky, kterých měla po uplynulém roce, kdy se jí rozpadlo manželství s Jakubem Prachařem, v hlavě určitě mnoho.

„Život si plánuješ různě… občas to nevyjde tak, jak si přeješ, ale důležité je žít a začít znova,“ vzkázala mimo jiné dvojnásobná maminka, která si nyní přijde opět milovaná. „To je fakt hezkej pocit… od chlapa… Načerpala jsem síly, uvědomila si spoustu věcí a jsem šťastná a přeju to všem,“ napsala také.

Teď už je moderátorka a někdejší modelka fyzicky zpátky v Česku, hlavou je ovšem stále na dovolené. „Stále jsem ještě myšlenkami v Thajsku, kde jsem hodně relaxovala u moře a taky hodně četla,“ prozradila webu blesk.cz.

Na vlastní kůži samozřejmě pocítila, že v rodné vlasti je o poznání chladněji, náladu jí to ovšem výrazně nepokazilo. „Jsem ráda, že jsem se nevrátila do minusových mrazů,“ dodala Prachařová a poukázala na letošní mírnou zimu.

Témata: Agáta Hanychová