Lucie Vondráčková o mužích: Nejsem TOHO schopná!

Lucie Vondráčková a Julián Záhorovský 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. ledna 2020 12:32

Lucie Vondráčková je po rozpadu manželství nezadaná a nevypadá to, že by ji to jakkoliv mrzelo. Oblíbená herečka a zpěvačka popsala, jak momentálně o zástupcích opačného pohlaví smýšlí.

Lucie Vondráčková zůstává po rozvodu nezadaná, nic nemá ani se zpěvákem Juliánem Záhorovským, s nímž se často objevuje na veřejnosti. Zkrátka to vypadá, že se stále nepřenesla přes rozpad manželství s hokejistou Tomášem Plekancem. Jelikož jí prý není vlastní hledat chyby u jiných, za vinu mu nic nedává.

Podle svých slov dostala od osudu naloženo tolik, kolik unesla. „Takže jsem dostala svou porci a musela se s ní poprat. Ona by asi stejně byla nuda, kdyby bylo všechno pořád jen zalité sluncem. Člověk si také začne víc vážit lidí a přátel, kteří mu podají ruku ve chvíli, kdy se ocitne pod bodem mrazu. Je to v každém případě velká životní zkušenost,“ řekla časopisu Můj svět.

Proč zatím nikoho nehledá? „Nějak nejsem schopna vrhnout se do vztahu po sedmi letech manželství a roce a půl kotrmelců a turbulencí všeho druhu. A taky teď mužskému pokolení zrovna moc nevěřím. Teda vůbec… Takže proč bych někoho hledala?“ vysvětlila herečka a zpěvačka.

Už teď je ale jasné, co by nového partnera čekalo. „Myslím, že je obecně vhodnější, když nemá muž příliš volného času a také když není všechno kolem dětí a rodinného fungování jen na ženě, protože ta je pak unavená, zatímco on si dělá, co chce,“ dodala Vondráčková.

Témata: Lucie Vondráčková