Hana Krampolová opět mimo léčebnu: Záblesk naděje?

Hana Krampolová s mužem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. ledna 2020 10:02

Hana Krampolová skončila koncem minulého roku opět v péči odborníků kvůli přetrvávajícím problémům osobního i zdravotního rázu. Po pár týdnech znovuobnovené léčby se objevila na veřejnosti. Jak působila?

Koncem loňského roku už byli všichni přesvědčeni, že se podařilo dát Hanu Krampolovou zase do pořádku. Po několika měsících léčení byla zpátky doma a všechno vypadalo růžově. Jenže kolem Vánoc skončila manželka populárního baviče opět v péči odborníků.

Tentokrát má alespoň o něco volnější režim. Zatímco při minulém pobytu v léčebně si na propustku musela počkat, nyní se dočkala již po měsíci. S manželem Jiřím Krampolem byla v neděli viděna na obědě v oblíbené restauraci nedaleko Okoře.

Krampolová návštěvu podniku potvrdila. „V Praze je to samý cizinec, není klid si popovídat. A tady mají dobrou českou kuchyni. Já na žádné experimenty moc nejsem. Ale v léčebně taky dobře vaří, většinou si moc pochutnám. Vidíte, že jsem přibrala,“ svěřila se webu ahaonline.cz.

Její muž, známý herec a moderátor, zatím moc optimisticky nepůsobí, ví, že jde o běh na dlouhou trať. „Musíme se obrnit trpělivostí. Není to jednoduché,“ konstatoval Krampol, kterému se oproti manželce podařilo s kouřením zatočit bez cizí pomoci.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol