Lucie Vondráčková po vítězství: Přestane být vděčná lidem?

Lucie Vondráčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. ledna 2020 9:24

Lucie Vondráčková má za sebou rozporuplný víkend. Nejprve se stala obětí podvodu, pak jí náladu alespoň trochu slavil triumf v hudební hitparádě. Když se ale vítězstvím pochlubila, začala se řešit otázka, jestli přestane být vděčná lidem.

Tou opravdu aktuální písní z repertoáru Lucie Vondráčkové je duet Umřu s tebou s někdejším účastníkem SuperStar Juliánem Záhorovským. V hitparádách přesto nadále bojuje s předchozí spoluprací se zpěvákem Radimem Flenderem.

O víkendu se oblíbená herečka a zpěvačka na sociální síti pochlubila dalším prvenstvím v hitparádě Česká dvanáctka stanice Český rozhlas. „A zase první se Stanicí svět! Muchas gracias!“ poděkovala na facebooku svým fanouškům, od kterých jí pochopitelně ihned začaly chodit gratulace po desítkách.

Jeden z příznivců ji ale vyvedl z míry konstatováním, že si tím vlastně naběhla. Prý se o ní teď zase bude psát. „Opravdu ti to za to stojí?“ zeptal se. Dvojnásobná maminka obratem odpověděla řečnickou otázkou. „Myslíte, že mám nepoděkovat lidem za první místo?“ napsala.

Zatímco triumf v hitparádě udělal Vondráčkové bezpochyby radost, o víkendu měla také plnou hlavu starostí. Stala se totiž obětí podvodníků, když se na internetu objevila reklama, která používala její fotky k propagaci přípravků na hubnutí, aniž by bylo cokoliv domluveno.

Témata: Lucie Vondráčková