Kopřivová dál provokuje Jágra: Po svůdných fotkách další rána!

Veronika Kopřivová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. ledna 2020 20:38

Veronika Kopřivová je momentálně v Americe, kde dříve žila s hokejistou Jaromírem Jágrem. Tentokrát má ale jiný pánský doprovod, což dává na sociálních sítích celkem okatě najevo.

Veronika Kopřivová jako by v posledních dělala všechno pro to, aby provokovala svého bývalého partnera Jaromíra Jágra. Zaprvé - vyrazila na prosluněnou Floridu, kde spolu jako pár prožili několik let. Tentokrát ovšem vzala s sebou svého současného přítele Miroslava Dubovického. 

Také se ve Spojených státech nevídaně odvázala. Na instagramu zveřejnila hned dvě fotky, na kterých odhodila vrchní díl plavek, protože její nový kluk pěkně fotí v nevhodných chvílích.

Dnes zase naznačovala, jak si společně užívají cestování po nádherných místech severoamerického kontinentu. „Krásné Cenote Suytun, natáčela se zde scénka z filmu Indiana Jones a Tomb Raider,“ napsala na sociální síti u snímku.

Jágr dnes možná rozchodu lituje, zvlášť když se kolem něj v poslední době točí výrazně mladší krásky, před kterými ho ostatní lidé varují.

Témata: Veronika Kopřivová