Andrea Růžičková Kerestešová: Měsíc po porodu zásadní rozhodnutí!

Andrea Růžičková (dříve Kerestešová) 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. ledna 2020 19:16

Andrea Růžičková Kerestešová se v posledních dnech roku 2019 stala dvojnásobnou maminkou, už necelý měsíc po porodu učinila další zásadní rozhodnutí týkající se budoucnosti rodiny.

Není to ještě ani celý měsíc, co se Andrea Růžičková (za svobodna Kerestešová) stala dvojnásobnou maminkou. Jak přiznala, některé mateřské povinnosti si zatím moc neužívá, stěžovala si na ukrutné bolesti. Proto je překvapením, že už přemýšlí o dalším rozšíření rodiny.

Sympatická Slovenka si umí představit ještě jednoho potomka. „Ještě jsem se úplně nevzpamatovala, ale ta láska předčí všechno. I když je brzy, už teď vím, že když to mé tělo dovolí, chtěla bych i třetí dítě. Nebráníme se tomu,“ řekla serveru expres.cz.

Zatím je to ale hudba budoucnosti. „To bych byla sebevrah, kdybych chtěla takto brzo třetí dítě. O tom přemýšlíme do budoucnosti. Teď jsem naplno zaměstnána mými syny a zvykáme si na sebe,“ svěřila se herečka.

Populární Slovenka, která má za manžela českého hudebníka Mikoláše Růžičku, do nového roku vstoupila již se čtyřčlennou rodinou. Domá má kromě nově narozeného Jáchyma již dvouletého syna Tobiáše.

Témata: Andrea Růžičková (dříve Kerestešová)