Anička Slováčková: Srdce plesá, když vidí tohle!

Anna Slováčková s bratrem Felixem a dalšími vystupujícími 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. ledna 2020 17:13

Anička Slováčková statečně bojuje s rakovinou, přesto odmítá rezignovat na pracovní závazky. Všechny fanoušky bezpochyby potěší, že vystupovala i o tomto víkendu.

Anička Slováčková přiznala, že při léčbě rakoviny vlastně nejvíc bojuje sama se sebou. „Vím, že bych měla míň pracovat, ale zase na druhou stranu mi práce pomáhá. Ta nemoc má asi za úkol mě naučit, že nemusím všechno stíhat, že nemá smysl se pořád za něčím hnát,“ nechala se slyšet ve vysílání Českého rozhlasu. 

Včera si přesto zase nemohla pomoci a pracovala. „Dnešní gig. Ples jako Brno. Opět nářez s Big Bandem Felixe Slováčka a tentokrát to tu roztáčíme pod taktovkou bráchy Felixe,“ napsala po vystoupení na plese na instagramu.

Slováčková s kapelou navíc vystoupili po boku hvězdných kolegů Jiřího Korna, Vaša Patejdla či Ondřeje Gregora Brzobohatého. Bezpochyby ji navíc potěšilo, že výtěžek akce šel na dobročinné účely. 

Novinkou letošního plesu byla spolupráce s Nadačním fondem Be Charity, který pomáhá handicapovaným dětem, mezi jinými těm s takzvanou nemocí motýlích křídel. Nadace se o výtěžek podělí s Nadací Krása pomoci Taťány Gregor Brzobohaté, která se soustředí na zlepšení života seniorů.

Témata: Anna Slováčková