Petra Němcová přiznala: Vdala jsem se omylem!

Petra Němcová s manželem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. ledna 2020 15:15

Petra Němcová to se svým partnerem vzala hopem, během pouhého roku se z nich stali manželé i rodiče malého syna. Česká topmodelka ale přiznala, že do manželství vstoupili naprosto neplánovaně.

Petra Němcová se koncem loňského roku stala maminkou a mnoho lidí si v tu chvíli všimlo, že si poměrně dost potrpí na duchovní stránku života. Světově známá česká topmodelka přiznala, že na pocity dala i ve věci svatby se svým manželem a otcem syna Bodhiho.

Na sociální síti totiž popsala, jak k uzavření manželství vlastně došlo. „Přesně před rokem jsme měli neplánovanou spontánní svatbu! Když jsme byli v Mexiku, rozhodli jsme se jít na mayskou párovou masáž. V jejím průběhu jsme cítili, že silnou přítomnost všech živlů, našich předků a důležitost této mayské ceremonie,“ popsala to na instagramu.

„Pak se Ben zeptal, jestli je to svatba,“ prozradila rodačka z Karviné. Mayský léčitel jim odpověděl španělsky: „Si, es una boda espiritual.“ V překladu to znamená, že ano, šlo o duchovní svatbu.

První výročí si kráska a novopečená maminka připomněla s manželem v sobotu. „Inu, v životě nic není náhoda či nehoda. Věříme, že tento den nám pomohl vytvořit ten nejhlubší, krásný a radostný rok našich životů,“ konstatovala.

Témata: Petra Němcová