Jiří Krampol ostře: Na Hance už nezáleží?!

Jiří Krampol 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. ledna 2020 13:13 | Aktualizováno: 27. ledna 2020 22:07

Jiřímu Krampolovi opět dělá starosti manželka Hanka, která byla znovu hospitalizována kvůli přetrvávajícím problémům. Populární herec nyní prozradil, že už to vlastně ani není o jejím těle. Znamená to, že už na jejím přístupu nezáleží?

Jiří Krampol se trápí i na začátku nového kalendářního roku. Jeho manželka Hanka loni prožila poměrně dost peripetií. Po pár kolapsech dokonce strávila několik měsíců v léčebnách. Když už to vypadalo, že je všechno na dobré cestě, skončila kolem Vánoc opět v péči odborníků.

Oblíbený herec a moderátor sice zaznamenal posun, ale zároveň vidí příčinu potíží. „Hanička už konečně normálně jí, ale... Zase se vrátila k práškům a hodně kouřila. Musíme tomu dát čas, nic jiného nezbývá,“ nechal se slyšet.

Známý bavič ale neztrácí víru, že to dobře dopadne. „Chci, aby se uzdravila. Teď už to není ani tak o jejím těle, protože jíst začala, ale spíš o stavu mysli. Lékaři se ji snaží dát dohromady a na jejich přání se nebudu k těm všem problémům vyjadřovat,“ řekl dle webu ahaonline.cz.

„Mohlo by to narušit léčbu, a to fakt nechci,“ dodává Krampol s tím, že manželku rozhodně nebude hlídat. „Je dospělá, musí vědět, co dělá. Přece jí nebudu odpočítávat cigarety,“ konstatuje.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová