Lucie Bílá se pochlubila oficiálním rekordem: Získala ho na vedlejšáku!

Lucie Bílá 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. ledna 2020 10:57

Možná ani nevíte, že Lucie Bílá je už několik let držitelkou oficiálního českého rekordu. Rozhodně se k němu ovšem neprozpívala, jak byste si nejspíš mysleli. Získala ho díky své "druhé práci".

Lucie Bílá se dnes samozřejmě živí muzikou, v počátcích pěvecké kariéry, kdy to ještě nešlo, se ovšem vyučila dámskou krejčovou. I proto se teď ve volných chvílích může věnovat háčkování. Dokonce se díky tomu může pochlubit oficiálním tuzemským rekordem.

„A tak si v divadle uklízím skříňku před malováním v šatně, a najdu poklad...už vím, proč mě tak často bolí za krkem,“ napsala ke snímku více než šest let starého certifikátu o rekordu přímo od agentury Dobrý den. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Bílá (@luciebila), Led 24, 2020 v 8:32 PST

Jde o rekord za největší počet ručně uháčkovaných srdíček. Co na dokumentu stojí? Slavice podle něj uháčkovala celkem 527 černých a bílých srdíček, která vznikla během pouhých 2 měsíců. Denně jich Lucie udělala 15 až 20, jedno jí trvalo zhruba čtvrthodinu. 

„Od té doby jsem srdíček uháčkovala nejméně 5x tolik… andělíčky už nepočítám… ale přehled mám = 25 invalidních vozíků, 1 bezbariérové auto… Chci vám moc poděkovat za váš zájem… nebýt vás tak nemám ani tak krásného koníčka a vlastně ani povolání,“ dodala po letech. 

Témata: Lucie Bílá