Timo Tolkki shodil sám sebe: Pozoruhodná slova o písni pro Gotta (†80)!

Timo Tolkki 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. ledna 2020 9:00

Timo Tolkki se v Česku věnuje také tvůrčí činnosti, prozradil kupříkladu, že má v hlavě nápad napsat píseň pro zesnulého Karla Gotta. Teď ale pronesl slova, nad kterými zůstává rozum stát.

Jak už vás stars24.cz informoval, Timo Tolkki si během pobytu v Praze našel čas také na milovanou kytaru. Dokonce prohlásil, že za pár dní složí nové album, které bude obsahovat písně pro manželku Dominiku Gottovou i jejího otce.

Pro Karla Gotta (†80) už se finskému hudebníkovi píseň složit podařilo. Serveru expres.cz sdělil, že dílo dokončil za tři minuty. Vzhledem k tomu, že taková je běžná stopáž skladeb, se dá o její úrovni dost pochybovat.

Tolkki se ovšem hájí. „Když se do něčeho dám, jsem velmi rychlý. Udělat album za osm dní pro mě není problém, mám vše v hlavě, stačí to jen přenést na papír,“ řekl výše uvedenému webu.

„Myslím, že by se Karlovi líbila. On miloval mou muziku. Věřím, že se bude líbit i Dominice. Je to trochu něco jiného, než jsme hráli například s kapelou Stratovarius, není to metal, je to romantické a velmi melodické. Ale já jsem romantik,“ dodal kytarista.

Témata: Timo Tolkki Karel Gott