Lucie Vondráčková terčem podvodu: Tohle si nedomluvili!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. ledna 2020 8:29

Slavné osobnosti po celém světě propagují nejrůznější produkty, vždycky za to ale nedostanou zaplaceno. Naposledy zjistila Lucie Vondráčková, že se stala obětí takového podvodu.

Slavné osobnosti jsou v poslední době poměrně často zneužívány k reklamě na hubnutí, nedávno se to stalo např. Patricii Solaříkové. Teď se to přihodilo i Lucii Vondráčkové, která přitom problémy s váhou snad nikdy neměla.

„Tak se zase (chvilku byla pauza) zjevuje podvodná reklama na nějaké podivné hubnutí, kde použili mou fotku,“ svěřila se dvojnásobná maminka na sociální síti a snažila se fanoušky před produktem varovat. 

Dokonce lidem řekla, jak by s nadváhou měli bojovat doopravdy. „Jediné, co funguje, je dost pohybu a zdravý jídelníček... žádné zázraky, žádné zkratky, žádné speciální přípravky... prostě makat a nejíst blbosti,“ vzkázala.

Na závěr upozornila, že není jedinou obětí podvodníků, ke svým příznivcům proto promluvila v obecné rovině. „Hezkou sobotu všem a nevěřte prosím hubnoucím nesmyslům. Ať už je tam fotka kohokoli,“ dodala.

Témata: Lucie Vondráčková