Překvapená Gabriela Koukalová po StarDance: Tohle nečekala!

Gabriela Koukalová (biatlonistka) 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. ledna 2020 17:53 | Aktualizováno: 26. ledna 2020 13:56

Po konci s biatlonem se Gabriela Koukalová odráží k nové kariéře. Posloužila k tomu taneční soutěž StarDance, ve které se předvedla v dobrém světle. Přesto je překvapená z toho, co jí to přineslo.

Gabriela Koukalová se v závěru loňského roku poprvé výrazně připomněla lidem od konce profesionální sportovní kariéry. Po boku tanečníka Martina Prágra se zúčastnila taneční soutěže StarDance, ve které patřila k favoritům na vítězství, nakonec se ale nedostala ani do finále.

Přesto se někdejší biatlonistka tak vydala, že potřebovala relax. Jak vás stars24.cz informoval, po Novém roce se ozvala z exotické dovolené. Teď už je ale zpátky v Česku a dokonce i přímo na parketu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Gabriela Koukalova (@gabrielakoukalova), Led 23, 2020 v 9:20 PST

Právě Koukalové a Prágrovi se totiž poštěstilo získat si taneční angažmá i po skončení televizní soutěže. „K mému překvapení jsme dostali s Martinem pozvání vystupovat na akcích s našimi tanci, tak si musíme připomenout všechny kroky a pohyby,“ napsala na instagramu.

Tentokrát se možná i obejde bez nervozity, které se během přímého přenosu šlo jen těžko zbavit. „Už se těšíme a doufáme, že tam nebude za sloupem schovaný někdo z porotců,“ vzkázala Gabriela.

Témata: Gabriela Soukalová