Monika Bagárová ukázala, jak jí roste bříško: Takhle jí to ještě neslušelo!

Monika Bagárová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. ledna 2020 15:02

Monika Bagárová o Vánocích oznámila, že se s přítelem těší na miminko, do porodu jí ale ještě zbývá docela dost času. Sympatická zpěvačka teď ukázala bříško a snad ještě nikdy jí to tak neslušelo.

Už měsíc si Monika Bagárová naplno užívá těhotenství, protože už nemusí nic tajit. U vánočního stromečku se totiž pochlubila fotkou z ultrazvuku, na které lidé viděli potomka sympatické zpěvačky a jejího přítele Makhmuda Muradova, zápasníka MMA.

Těhotenským bříškem se ale zatím moc nechlubila. Ukázala ho kamarádkám, podívat se na ní přišla kolegyně ze stejné řady talentové soutěže Markéta Konvičková. Tehdy nastávající maminka naznačila, že čeká „divoké miminko“. 

Teď se ale někdejší účastnice a nynější porotkyně SuperStar nechala vyfotit z profilu, kde se bříško viditelně rýsuje. „Jen se na chvíli zastavit a poděkovat tam nahoru za ty důležité věci, které tvoří ty pravé životní hodnoty,“ napsala ke snímku. 

Bagárová počátkem ledna prozradila fanouškům, v jaké fázi těhotenství je. „Není důvod nic tajit, mám za sebou šťastně první trimestr a jsem ve 4. měsíci,“ svěřila se tehdy. Bříško tedy ještě poroste.

Témata: Monika Bagárová