Jiří Krampol přiznal problémy: JE TO ZPÁTKY!

Jiří Krampol, herec a moderátor 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. ledna 2020 10:52

Jiří Krampol má zase plnou hlavu starostí kvůli manželce Hance, která opět skončila v péči lékařů. Známý herec a moderátor teď promluvil o původu nynějších problémů.

Už to vypadalo, že pro ně loňský rok skončí relativně dobře. Hana Krampolová už byla po několika měsících léčení doma a návrat potíží se zdál být vyloučen. Jenže kolem Vánoc skončila manželka populárního baviče opět v péči odborníků a vyhlídky jsou všelijaké.

Po šesti nedělích „na svobodě“ se o Hanku opět starají lékaři. Jiří Krampol sice zaznamenal nějaký posun, zároveň ale vidí, kde je zakopaný pes. „Hanička už konečně normálně jí, ale... Zase se vrátila k práškům a hodně kouřila,“ postěžoval si serveru blesk.cz.

Populární herec a moderátor je přesvědčený, že za problémy stojí špatné nastavení psychiky jeho ženy, která si stále potíže nepřipouští. Naději ale neztrácí. „Musíme tomu dát čas, nic jiného nezbývá,“ dodal. 

Krampol nedávno přiznal, že si svůj život po osmdesátce představoval poněkud odlišně. „Je to absurdní, ale myslel jsem si, že se ona bude starat o mně, ale je to naopak,“ nechal se slyšet. 

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová