František Nedvěd bojoval o život: První reakci bratra Honzy nepochopíte!

Honza Nedvěd

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. ledna 2020 8:28 | Aktualizováno: 26. ledna 2020 14:37

František Nedvěd má od Vánoc závažné zdravotní potíže, dokonce bude muset podstoupit několikahodinovou operaci. První reakce jeho bratra Honzy, se kterým v minulosti koncertoval, vám vyrazí dech.

Jak vás stars24.cz informoval, František Nedvěd o Vánocích bojoval o život. 26. prosince se mu udělalo zle, a tak mu manželka zavolala záchranku, která ho odvezla do IKEM. Tam nakonec strávil dva týdny a ještě se tam vrátí.

Populární písničkář měl totiž podle svých slov dvojité selhání srdce, které mu najednou fungovalo jen na 30 procent. Lékaři z jeho těla vypumpovali 16 litrů vody. Brzy ho čeká pětihodinová operace, při které mu udělají trojitý bypass. 

První reakce bratra Honzy, který po jeho boku roky koncertoval, byla přinejmenším překvapivá. „Nic vám k tomu neřeknu. Že jde bratr na operaci? Nezajímá mne to, stejně jako celá naše rodina!“ řekl serveru blesk.cz. Nakonec se ale údajně umoudřil.

V 90. letech se bratrům Nedvědovým povedlo to, co jinak dokázali jen zahraniční superhvězdy.Tenkrát totiž vyprodali větší ze stadionů na pražském Strahově. Navzdory tomuto úspěchu se cesty dvou muzikantů z jedné rodiny rozdělily.

Témata: Honza Nedvěd František Nedvěd