Tomáš Řepka se úplně změnil: Tohle by dřív neudělal!

Tomáš Řepka

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. ledna 2020 15:58

Účelem pobytu ve vězení je i náprava odsouzeného člověka. Na vlastní kůži si to vyzkoušel také Tomáš Řepka, který ale tvrdí, že se změnil. Ilustruje to fakt, že dnes dělá věci, které v minulosti kategoricky odmítal dělat.

Jsou to už více než dva týdny, co byl Tomáš Řepka propuštěn z plzeňské věznici zpátky na svobodu. Za mřížemi strávil jen několik měsíců, dohromady to nedalo ani polovinu délky soudem vyměřeného trestu za zpronevěru, maření úředního rozhodnutí a internetové útoky na bývalou manželku Vlaďku Erbovou.

Od momentu opuštění káznice bývalý úspěšný fotbalista moc vyjádření neposkytl. Pro youtube kanál RP Records, který se věnuje především MMA, ale udělal výjimku. O vězení ale řeč moc nebyla. Řepka pouze uvedl, že být zpátky na svobodě je úžasný pocit a užívá si to. „Já myslím, že jsem byl v pohodě, že tam bylo všechno v pohodě,“ odpověděl na dotaz, jak s vězni vycházel.

S tazatelem se rovněž vrátil v čase do dob aktivní fotbalové kariéry, kdy Řepku proslavily tzv. blikance, tedy nejrůznější zkraty. „Já se nikdy neomlouval a nikdy jsem neděkoval,“ vysvětlil nejslavnější český vězeň posledních měsíců svůj tehdejší přístup. Dnes už je prý všechno jinak.

„Já jsem se změnil. Musím říct, že na pravou cestu mě přivedla moje přítelkyně (Kateřina Kristelová – pozn. red.), která mě na tuhle správnou cestu přivedla. Já jsem zjistil, že to jsou velmi důležitý věci pro život a pro mě. Strašně mi pomohly a mně se i lidsky ulevilo, takže je potřeba za všechno děkovat a je potřeba se i omluvit,“ dodal.

Témata: Tomáš Řepka