Berenika Kohoutová po porodu? Už se chce ukázat na veřejnosti!

Berenika Kohoutová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. ledna 2020 14:22

Berenika Kohoutová už dostala mnoho gratulací, přitom ještě stále neporodila. Přesto už má celkem jasno o tom, co bude dělat, až miminko přijde na svět. Přinejmenším už ví, kde by se mohla poprvé po porodu ukázat na veřejnosti.

Každý den její fanoušci nedočkavě čekají zprávu, že Berenika Kohoutová porodí prvorozenou dceru. Nastávající maminka tento týden přiznala, že musela zrušit cestu na kontrolu do nemocnice v Neratovicích, kterou si předem zvolila. Pokračovala slovy, že „na co si zadělala v roce 2019, to se jí vrátí v roce 2020 v plný palbě“.

V první řadě samozřejmě myslela založení rodiny. „Samozřejmě, že nejvíc bude, až si porodím naši holku roku,“ narážela na název svého alba. Právě tento týden se její hudba dočkala dvou nominací na Ceny Anděl. Mimo jiné i v kategorii Skladba po boku legend Karla Gotta (†80) a Vladimíra Mišíka.

Není proto divu, že si váží už samotné nominace. „Jsem ohromně vděčná, šťastná, těhotná, unavená, jsem momentálně mimo veškerý kategorie a díky za to,“ píše Kohoutová, která předávání cen už teď vidí jako příležitost k tomu, aby se po porodu poprvé ukázala na veřejnosti.

„Já snad budu schopná na ty Anděly i jít a vypadat tam poprvé od porodu jako normálně oblečenej člověk, co se normálně baví s lidma o normálních věcech,“ svěřila se herečka a zpěvačka. „No anebo se na to budu koukat v televizi a budu kojit,“ dodala vzápětí.

Témata: Berenika Kohoutová