Lucie Šafářová si stěžovala kamarádce: Tohle na ní práskla!

Lucie Šafářová s kamarádkou na procházce 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. ledna 2020 12:28

Také Lucie Šafářová má spoustu kamarádek, které mají s mateřskými starostmi mnohem větší zkušenosti, je tedy pochopitelné, že jí nedělá problém se na ně obrátit. Na co si postěžovala jedné z nich?

Jak vás stars24.cz informoval, Lucie Šafářová si z Brna odskočila do Prahy, kde nemohla vynechat setkání s dobrou kamarádkou Andreou Sestini Hlaváčkovou, která se před nedávnem rovněž stala maminkou. Téma jejich rozhovoru tak bylo vcelku jasné.

„Bylo to super a musím říct, že jsme se ani jedním slovem nezmínily o tenise. Ale ona je Lucka opravdu čerstvá maminka, takže jsme řešily takové ty začátky,“ prozradila bývalá spoluhráčka Šafářové serveru idnes.cz.

Hlaváčková porodila o nějaký čas dříve, a tak teď dobré kamarádce dává cenné rady k nezaplacení. „Konečně je někdo, kdo je taky za mnou, tudíž můžu také pomoci a předat nějaké zkušenosti,“ nechala se slyšet.

Rozhodně si ale nemyslí, že by Šafářová a hokejista Tomáš Plekanec, který má navíc dvě děti z předchozího vztahu, něco nezvládali. „Ona je hrozně silná ženská. Ona zvládne všechno, i tohle zvládá, ale taky se právě špatně vyspala, tak si tak člověk navzájem trošičku postěžuje a je to fajn,“ dodala Hlaváčková.

Témata: Lucie Šafářová Andrea Hlaváčková