Patricie Solaříková potěšila fanoušky: Mám věk na miminko!

Patricie Solaříková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. ledna 2020 10:35

Patricie Solaříková se loni provdala, čímž na sebe ovšem nechtěně upletla bič. Každý se jí od té doby ptá, kdy hodlají s manželem založit rodinu. Sympatická herečka a porotkyně SuperStar si konečně pustila pusu na špacír.

Loňský rok byl v osobním životě Patricie Pagáčové (za svobodna Solaříkové) přelomový hlavně z jednoho důvodu – v létě se provdala za svého přítele Tibora. To nejspíš ještě netušila, co bude následovat. Někdejší hvězdu Ulice doslova zahltily spekulace o možném těhotenství, které mnohdy přiživovaly i její fanynky.

Pravdou je, že mezi jejími kolegyněmi je, co se plození a rození dětí týče, docela frmol, o to víc je tato otázka zase aktuální. Dosud ale sympatická herečka reagovala dost nerudně. „Nemyslím to nijak zle, ale domnívám se, že je to naše soukromá věc a nikomu do toho nic není,“ prohlásila před časem.

I tentokrát to vypadala, že chce proklouznout bez jednoznačné odpovědi. „Tak já mám dva pejsky, to jsou takové moje děti,“ odpověděla serveru extra.cz na otázku týkající se založení rodiny. Nakonec ale kápla božskou.

„Samozřejmě s manželem si přejeme děti. Já nikdy nebyla plánovač. Pokud se to samozřejmě stane, tak se nic neděje. Mám na to věk, mám manžela, všechno v pořádku,“ říká Pagáčová, která se nyní soustředí na novou roli porotkyně hudební talentové soutěže.

Témata: Patricie Solaříková