Vít Starý z Mandrage: Narozeniny ve stínu konce kapely!

Skupina Mandrage ukončovala své 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. ledna 2020 15:01

Vít Starý a kapela Madrage o Vánocích oznámil fanouškům přerušení činnosti, za kterými jsou osobní problémy zmíněného zpěváka, který údajně vedl velice bouřlivý život. Jakpak si asi užije dnešní narozeniny?

Uplynul měsíc od chvíle, co populární tuzemská kapela Mandrage fanouškům oznámila, že výhledově ukončí činnost. Na vině jsou především osobní problémy zpěváka Víti Starého, často se spekuluje o drogách. Právě frontman oblíbené formace dnes slaví 31. narozeniny a není pochyb o tom, jaký dárek by byl nejlepší.

Fanoušci i kolegové z kapely mu bezpochyby popřejí hodně štěstí a zdraví, které bude potřebovat. Všichni do jednoho si přejí, aby se dal zase dohromady. Kytarista Josef Bolan naznačil, že Starého mohla semlít práce. „Už to bylo na hranici toho, co může člověk zvládnout,“ prohlásil v pořadu On Air.

Spíš to ale vypadá, že přinejmenším pro některé jedince to už bylo za hranicí. Co vlastně kapela o problémech zpěváka prozradila. „Teď prochází těžším obdobím a bude potřebovat nějaký čas a pomoc, aby ho zvládl,“ uvedla na sociální síti.

„Můžeme však slíbit Víťovi, že ho neopustíme a uděláme vše pro to, aby mu bylo lépe. Protože kapelní život zdravé životosprávě dvakrát neprospívá, rozhodli jsme se s koncem února pozastavit činnost kapely do té doby, než se dá Víťa zase do kupy,“ vzkázali její členové.

Témata: skupina Mandrage