Tamara Klusová chce další miminko: Tady je důkaz!

Tamara Klusová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. ledna 2020 13:45

Tamara Klusová často působí dojmem, že ač je už trojnásobnou maminkou, nebránila by se minimálně ještě jednomu dítěti. Sama o tom poskytla důkaz poté, co se její sestře narodila dcera.

Manželé Klusovi jsou hrdými trojnásobnými rodiči, přesto se stále objevují spekulace o dalším dítěti. Přitom už s nejmladší Jenovéfou původně vůbec nepočítali. „Bylo to spíš takové vzbouření hormonů, další dítě jsem si v tu chvíli vůbec neuměla představit,“ nechala se vloni slyšet Tamara.

Přesto je to právě ona, kdo občas zatouží po čtvrtém potomkovi. Naposledy se tak stalo poté, co se její sestře Ester narodila dcera Manon. Manželka populárního písničkáře totiž přiznala, že to u ní navodilo dost podivuhodnou náladu.

„Až někdo vynalezne parfém, který bude vonět jako novorozeňátko, koupím si ho milion litrů a budu se jím polévat. Třeba se mi převoní a já přestanu chtít další miminko. Protože tahle omamná vůně mi prostě roztikává biologické hodiny stejně silně, jako zvoník rozhoupával zvon v chrámu u Matky boží,“ svěřila se Klusová na instagramu.

Tomáš Klus však může být v klidu, Tamara si za tím vystačí se svou neteří, za kterou sestře poděkovala. „Ještě, že Tě Ester mám a budeš teď rodit místo mě… A já se budu jen opíjet láskou,“ dodala Klusová.

Témata: Tamara Klusová Tomáš Klus