Kateřina Brožová ukázala dceru: Jako by si z oka vypadly!

Kateřina Brožová ukázala překrásnou dceru 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. ledna 2020 10:39 | Aktualizováno: 24. ledna 2020 8:51

Kateřina Brožová nedávno opět poskytla důkaz o tom, že snad ani nestárne. Když nyní zveřejnila fotografii se svou dcerou, lidé je mnohdy považovali za starší a mladší sestru. Podívejte se sami!

Kateřina Brožová si během prvního měsíce nového kalendářního roku užívá tepla, vyrazila totiž za exotikou. Odtamtud už stihla poslat domů fotografii, na které by jí 51 let tipoval jen málokdo. Teď připojila do alba další fotku, po jejímž zhlédnutí by lidé této číslici uvěřili až po pohledu do občanského průkazu.

Sympatická herečka totiž sdílela snímek se svou dcerou, se kterou jako by si z oka vypadly, což v komentářích reflektovali i fanoušci na sociální síti. „Kateřina a Kačenka,“ napsala k fotografii hrdá maminka, jejíž dcera roste do krásy.

Otcem Kačenky je podnikatel Zdeněk Toman, za kterého se Brožová provdala v roce 1997. Manželství ovšem vydrželo jen sedm let, čehož dodnes lituje. „To, že moje dcera nevyrůstala v úplné rodině, beru jako osobní prohru,“ přiznala před časem herečka Deníku. 

„Snažila jsem se jí to vždycky všemožně vynahradit, být mámou i tátou zároveň. Na druhou stranu její otec vždy fungoval, jen vztahy mezi námi dvěma nebyly nějakou dobu ideální. V posledních letech máme i my dva bezvadný vztah a já jsem za to opravdu vděčná,“ dodala tehdy.

Témata: Kateřina Brožová