Tohle mohl fotit Jágr! Kopřivová se ukázala NAHOŘE BEZ!

Veronika Kopřivová 9

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. ledna 2020 8:50

Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová se rozešli loni na jaře a on tohoto rozhodnutí možná někdy zalituje. Třeba při pohledu na její nejnovější fotku z americké Floridy, kde si spolu užili spoustu srandy.

Veronika Kopřivová hned v úvodu nového kalendářního roku vyrazila na prosluněnou Floridu, kterou si zamilovala po boku svého tehdejšího přítele Jaromíra Jágra, který na jihu USA hrál věhlasnou NHL. Dávno ovšem odzvonilo jeho angažmá v nejprestižnější hokejové lize i vztahu se sympatickou blondýnkou.

Vyzývavou fotografii, na které modelka odhodila vrchní díl plavek, tedy pořídil už někdo jiný, pravděpodobně její nový partner Miroslav Dubovický. Z komentářů na instagramu, kde se snímek objevil, je patrné, že mu mnoho mužů Veroniku závidí.

Tématem pro některé ovšem byl i přístroj, kterým byla fotka pořízena. Lidé totiž oceňovali její kvalitu a zaostření. „Normálně telefonem, mám iphone,“ překvapila expřítelkyně slavného hokejisty svou odpovědí.

Kopřivová vyrazila do Severní Ameriky pracovně, vcelku pochopitelně si ovšem neodepře ani nějaký ten relax. „Pracovní věci vyřízené, čekám na snídani a pak celý den válendo na pláži,“ vysvětlila fanouškům.

Témata: Veronika Kopřivová