Stanislava Lekešová (†63) jí dala život: Krásná dcera poprvé promluvila!

Stanislava Lekešová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. ledna 2020 18:44 | Aktualizováno: 23. ledna 2020 19:46

Usměvavá moderátorka a někdejší televizní hlasatelka Stanislava Lekešová nás opustila krátce po Štědrém dnu. Teď se o jejím boji s nemocí rozhodla poprvé promluvit osoba, které dala život. Co prozradila krásná dcera Kristina?

Roky byli televizní diváci i rozhlasoví posluchači zvyklí vidět nebo slyšet Stanislavu Lekešovou (†63), letos už se jí bohužel nedočkají. Oblíbená moderátorka a hlasatelka nás o uplynulých Vánocích navždy opustila.

Nedávno se objevily nové informace o tom, jak vypadaly poslední hodiny jejího života. Lekešová je navzdory zdravotním problémům netrávila v nemocnici, ale doma v Braníku v rodinném kruhu s manželem, synem a dcerou. Právě třiadvacetiletá Kristina se necelý měsíc po úmrtí maminky rozhodla promluvit.

Zatímco kolegyním z práce Stáňa nemoc tajila, doma o ní pochopitelně věděli. „Ano, my si v rodině všechny důležité věci ihned sdělujeme. A následně vše řešíme a prožíváme spolu. Takže od chvíle, kdy se maminka dozvěděla diagnózu, to byla hned záležitost celé rodiny,“ řekla serveru blesk.cz.

„Absolutní šok! Máma byla celý život zdravá a čilá. V tu chvíli se prostě člověku tak nějak začínají bortit životní základy,“ svěřila se pohledná Kristina, která se zúčastnila soutěže krásy. 

Témata: Stanislava Lekešová