Anička Slováčková o boji s rakovinou: Jaké jsou vyhlídky?

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. ledna 2020 15:35

Anička Slováčková pochopitelně vyhlíží den, kdy bude léčba rakoviny úspěšně u konce, zatím ale boj se zákeřnou nemocí intenzivně pokračuje. Jaké jsou teď vyhlídky talentované herečky a zpěvačky?

Anička Slováčková už nějaký čas bojuje s rakovinou prsu, kterou jí lékaři diagnostikovali poté, co si nahmatala bulku. V rozhovoru pro Top Star magazín potvrdila, že od ledna podstupuje druhou fázi chemoterapií. To s sebou nese jistá omezení v každodenním životě.

Zatímco práci neomezuje, třeba cvičení muselo jít stranou. „Pokoušela jsem se, ale nemám na to vůbec energii. Udělám pět dřepů a mám pocit, jako bych uběhla maraton. Spíše chodím na procházky, hodně zřídka,“ prozradila talentovaná herečka a zpěvačka.

„Jsem taková jakoby unavená, ale jinak relativně v pohodě. Už se těším, až to bude za mnou a odpočítávám… V diáři už mám napsáno ‚poslední chemo‘, k tomu osm set vykřičníků, smajlíků a srdíček a už se těším, až to oslavíme s kamarády,“ svěřila se dcera slavných rodičů.

Datum, které si poznačila, připadá někdy na polovinu dubna. Anička doufá, že se zhruba za tři měsíce dozví, že je všechno na dobré cestě. „Tehdy to chirurgicky snad nějak vyndáme a potom se uvidí, co ještě dál,“ dodala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková