Zahraničí je v šoku: TO MYSLÍ Dominika Gottová VÁŽNĚ?

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. ledna 2020 14:59 | Aktualizováno: 24. ledna 2020 15:03

Dominika Gottová je osoba, na kterou platí, že komu není rady, tomu není pomoci. Tvrdí to slovenská média, která monitorují její vztah s hudebníkem Timem Tolkkim.

"Komu není rady, tomu není pomoci. Dominika Gottová opět podlehla nátlaku svého manžela Tima Tolkkiho, který za ní přišel a vyhledal ji dokonce v práci. Přestože se měli setkat až dnes, nakonec se viděli už v neděli po jejím šichtě. Zpěvákova dcera si vysloveně přeje, aby Fin odešel z Česka, ale on to udělat nehodlá. Navíc je bez peněz a ona mu je poskytla. To však není všechno!" napsal s neskrývaným údivem například slovenský server Topky.

Poukázal na to, že Timo Tolkki se tak manželky nemíní vzdát. Přiletěl za ní do Prahy, navštívil hrob zesnulého Karla Gotta a potom se vydal za ní do práce, odkud ho vyhodila. 

Dodal, že mu přesto dala peníze, protože její manžel nemá ani vindru. Podlehla a vytáhla tisícovku, aby si zaplatil nocleh. Blesku sice řekla, že to bylo naposledy, co mu pomohla. Server se ale přesto ptá: "To myslí vážně?"

Dominika totiž následně přiznala, že by byla ochotna pomoci mu ještě jednou, pokud by nebyla jiná možnost. Chce, aby se vrátil do Finska a začal se léčit. Trpí totiž bipolární poruchou a přestal brát léky.

"Může využít místní fondy, úřady mu pomohou. Ale on se odmítá do Helsinek vrátit, protože tam nemá žádné zázemí. U toho kamaráda, ke kterému se stěhoval, když jsme museli opustit náš dům, už prý být nemůže," vysvětlila Dominika podle Blesku.

Slovenská média ale poukazují na to, že Timo na letenku nemá peníze a sehnat se je snaží právě Gottová. přislíbila dokonce, že by byla ochotna mu je zajistit.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki