Pitt a Aniston zase spolu? Všeříkající reakce Angeliny!

Angelina Jolie a Brad Pitt 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. ledna 2020 13:13

Brada Pitta a Jennifer Anistonovou osud v poslední době často zavane na stejné místo, naposledy to bylo předávání dalších hollywoodských cen. Jak na jejich setkání reagovala hercova bývalá žena Angelina Jolie?

Loni dotáhli Brad Pitt a Angelina Jolie rozvod do zdárného konce. Z oblíbeného herce se tak opět stal ženami obletovaný starý mládenec. Jeho fanoušci by vedle něj však nejradši viděli jednu velice konkrétní ženu, která už v jeho životě jistou roli sehrála.

Než to dal dohromady s Angelinou, byl Pitt ženatý s Jennifer Anistonovou. V posledních týdnech se v Hollywoodu předávají nejrůznější ceny, a tak přibývá možností, kdy je lidé mohou vidět na jednom místě. Naposledy nikomu neuniklo jejich setkání na udílení Screen Actors Guild Awards.

Internet zaplavily nadšené reakce na sérii fotografií, na kterých se bývalí manželé vřele pozdravili, objali a vyměnili si několik úsměvů a komplimentů. Když byla představitelka servírky Rachel ze sitcomu Přátelé na odchodu, Pitt ji navíc odmítal lehce pustit.

Anistonová později během večera zveřejnila snímek, na kterém je patrné, že odhodila šaty. Fanoušci věří, že kvůli Pittovi. Jeho poslední manželku to nechává v klidu. „Angelinu to nijak nevzrušilo. Věděla, že jsou přáteli, a tak ji to nijak nezasáhlo,“ prozradil zdroj z jejího okolí Hollywood Life.

Témata: Angelina Jolie Brad Pitt Jennifer Aniston