Františka Nedvěda čeká operace: Selhání srdce a litry vody v těle!

František Nedvěd

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. ledna 2020 11:16

Františka Nedvěda zničehonic postihly opravdu vážné zdravotní potíže. Ozvaly se ve chvíli, kdy si konečně užíval klidu, konkrétně o Vánocích. Hudebníka odvezla záchranka a brzy ho čeká komplikovaná operace.

Rozkol bratří Nedvědů před lety zlomil srdce mnoha fanoušků, mladšího Františka však stále mají možnost poslouchat. Jen loni odehrál přes 100 koncertů. Nejspíš i tato zátěž nesla svůj díl viny na tom, co se mu přihodilo o Vánocích.

„K večeru 26. prosince jsem se najednou zapotácel a odpadl jsem. Cítil jsem, že něco je opravdu špatně, a tak mi manželka zavolala záchranku,“ parafrázuje server pluska.sk jeho vyjádření pro Blesk. Sanitka populárního písničkáře odvezla do IKEM, kde si ho nechali dva týdny. Diagnóza nebyla moc příznivá.

Nedvěd měl prý dvojité selhání srdce, které mu najednou fungovalo jen na 30 procent. „Museli ze mě vypumpovat šestnáct litrů vody. Měl jsem ji v celém těle od nohou až po plíce,“ prozradil hudebník. Toho brzy čeká pětihodinová operace, při které mu udělají trojitý bypass.

„Do operace ale makám, protože mám hodně koncertů. Jen ty březnové musím přesunout na jiný termín, protože po operaci musím rehabilitovat. Operovat mě bude sám pan profesor Pirk, takže to určitě musí dopadnout dobře,“ vzkázal František příznivcům.

Témata: František Nedvěd