Věštkyně Jolanda (†55) má datum pohřbu: Parte odhalilo tajemství!

kartářka Jolanda 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. ledna 2020 10:03

Před pár dny nás opustila legenda televizní zábavy, kartářka a věštkyně Jolanda. Rodina zesnulé nyní připravuje pohřeb. Právě smuteční oznámení ale odhalilo mnohá tajemství o Jolandě.

Celé Česko o uplynulém víkendu zasáhla zpráva o úmrtí kartářky a věštkyně Jolandy, která se mimo jiné proslavila hláškou „velký špatný“. V posledních týdnech se bohužel přitížilo jí samotné, zachránit ji nakonec nedokázali ani lékaři. Server extra.cz se nyní dostal k parte, které odhalilo mnohá tajemství.

Prozradilo např. jméno i věk zesnulé. „S bolestí v srdci oznamujeme všem příbuzným a známý smutnou zprávu, že zemřela naše drahá maminka, sestra, teta, babička a švagrová paní Věra Nemethová. Zemřela náhle v pátek 17. ledna 2020 ve věku 55 let,“ stojí ve smutečním oznámení.

Potvrdilo se tak, že kartářce a věštkyni opravdu nebylo 68 let, jak dosud uvádí internetová encyklopedie Wikipedie. Příbuzní v čele s dvěma syny Davidem a Patrikem rovněž prozradili, kdy a kde bude Jolanda pohřbena.

„S naší drahou zesnulou se naposledy rozloučíme ve čtvrtek 23. ledna 2020 ve 14 hodin ve smuteční obřadní síni v Děčíně-Folknářích. Ostatky zesnulé budou uloženy do rodinného hrobu k věčnému spánku,“ píše se na parte.

Témata: kartářka Jolanda