Tolkki se Dominice „stará“ o pověst: Alkohol a intimnosti!

Timo Tolkki 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. ledna 2020 15:03

Dominika Gottová z něj musí být na prášky! Manžel nejstarší dcery legendárního Karla Gotta Timo Tolkki se nečekaně vydal do Česka, kde se „stará“ o pověst své ženy. Problém mu nedělá ani mluvit o velice osobních tématech.

Nečekaná návštěva Tima Tolkkiho v Praze je učiněnou noční můrou především pro jeho stále ještě právoplatnou manželku Dominiku Gottovou. Pochybně působící Fin jí do Česka rozhodně nepřijel vylepšit pověst, spíš naopak. Nejnověji poskytl otevřenou zpověď o alkoholu a intimnostech.

Nový zaměstnavatel Dominiky by měl v těchto místech raději přestat číst. „Bylo období, kdy vypila litrovou lahev Finlandie za den,“ prozradil serveru expres.cz metalový muzikant. „Teď už ale nepije, protože tvrdě pracuje,“ dodal ovšem hned vzápětí.

Navíc prohlásil, že jeden druh alkoholu se naučil pít právě od ní. „Mám moc rád české pivo, které je nejlepší na světě, a samozřejmě becherovku. Tu mě naučila pít Dominika a pil ji i Karel. Je moc dobrá na žaludek. Rád si ji dávám,“ svěřil se.

Na závěr mluvil o posteli. S manželkou prý neměl styk tři roky, protože „s tím definitivně skončila“. Dominika podle něj respektuje jeho potřeby a povoluje mi milenky. „Nejvíc jsem si užil s Claudií Pearl. I když jsme se nerozešli v dobrém, byl bych rád, kdyby z nás byli přátelé. Nevidím důvod, proč by to tak nemohlo být,“ dodal Tolkki.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová